Barnedåb

Sølv bestik med mumitrolde figurer graveret

Af finde den rette gave til barnedåb

En barnedåb er en helt særlig begivenhed, og den ideelle gave til barnedåb køber du hos Lambæk Guld og Sølv. Vi fører et bredt udvalg af smukke barnedåbsartikler fra Nordahl Andersen, og med vores eget værksted tilbyder vi gravering af din valgte gave. Du får mulighed for at give en perfekt, personlig gave, som kan følge barnet gennem hele livet.

Der findes utrolig mange fine gaver at give til en barnedåb. En dåbsgave kan være praktiske ting som bestik, kop og tallerken i stål, sølvplet eller sølv. En fin dokumentholder til dåbsattesten i tin eller forsølvet. Et smykkeskrin. En æske til den første tand eller den første hårlok. Et bordflag. En sparebøsse. Et smykke, for eksempel et lille armbånd eller en fin halskæde. Det kan også være et smukt vedhæng, som barnet kan bruge i sin halskæde, når det bliver ældre – for eksempel et dagmarkors, et guldhjerte eller en medaljon.

Når dåbsgaven er indgraveret

En indgraveret gave er en gave, som bliver husket. Vælger du en praktisk dåbsgave som for eksempel bestik eller service, kan familie bruge det til hverdag og hver gang blive mindet om en dejlig dåbsdag og en flot gave. Er der samtidig indgraveret barnets navn på bestikket føles gaven endnu mere personlig, og når barnet bliver ældre forstår det endnu bedre, at det er dets helt eget. En klassisk dåbsgave som et bordflag kan tages frem år efter år, når der skal fejres fødselsdag eller en anden særlige begivenhed. En indgravering på flagets fod minder familien om den helt særlige gave, som år efter år kan skabe gode minder derhjemme. Vælger du et smukt vedhæng som dåbsgave får barnet en personlig gave, som det kan gøre brug af i mange år, også når det er blevet ældre. Vedhænget kan sættes i en kortere halskæde i barneårene, og en længere halskæde kan tilkøbes efterhånden som barnet vokser og bliver større. Vedhænget vil man altid kunne huske, at man fik på sin dåbsdag. Et helt særligt minde om en helt særlig dag.

Kontakt os

Har du brug for vores hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil du møde et faguddannet og professionelt personale, som sætter en ære i at yde en ekstraordinær og personlig service, naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Velkommen hos Lambæk Guld og Sølv.