Gravering

Gravering på produkt

Gravering hos Lambæk Guld og Sølv

En gravering giver et eksklusivt og dekorativt udtryk, fordi selve graveringen er skåret ned i overfladen, modsat et tryk, som blot er et print på en overflade. Man kan enten vælge at gravere selve motivet eller bogstavets linjer, eller man kan lave en fordybning omkring et motiv for at markere og fremhæve det. Hos Lambæk Guld og Sølv udfører vi alle former for gravering. Vi kan gravere i alle slags metaller og på mange typer af emner. Typiske opgaver er gravering i smykker, ure, korpus, bestik og pokaler. Gravering er et håndværk, som vi er stolte af at kunne udføre på vores eget værksted. Har du ekstraordinære ønsker til en graveringsopgave, for eksempel et monogram eller en frihåndsgravering, så har vi samarbejdspartnere, som hjælper os med at komme i mål med netop din specialopgave. Kom ind i butikken og lad os fortælle dig om de mange spændende muligheder.

Hvilke slags gaver kan I gravere på?

Indgravering af gaveartikler er den perfekte, personlige gave. Der kan graveres alt lige fra navn, vigtige datoer som eksempelvis fødselsdato eller dåbsdato, citater, små motiver, kontaktoplysninger bagpå eksempelvis et ur og meget mere. Vi kan gravere på halskæden, vielsesringene, lommelærken, nøgleringen, manchetknapperne, hundetegnet, medaljen, sportspokalen og meget andet.

Ved gravering i forbindelse med barnedåb indgraveres ofte navn og fødselsdato, endvidere kan fødselsdata som for eksempel fødselssted, vægt og længde graveres. Vi har et stort udvalg af fine dåbsartikler i forretningen og vejleder dig gerne i forhold til graveringsdetaljer på den pågældende gave. Fra Nordahl Andersen har vi blandt andet dåbsrør, sparebøsser, bordflag, bestik og meget andet. En indgraveret gave er en gave, som bliver husket!

Kontakt os

Har du brug for vores hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil du møde et faguddannet og professionelt personale, som sætter en ære i at yde en ekstraordinær og personlig service, naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Velkommen hos Lambæk Guld og Sølv.