Mærkedage

Birdie ringe på udstilling

Mærkedag? Vi hjælper dig med at finde den perfekte gave

Mærkedage er de særlige dage i årets løb, hvor vi bliver mindet om, at ikke alle dage er ens. Det er mærkedagene, som får os til at stoppe op. Det kan være årsdagen for en betydningsfuld begivenhed i vores liv, det kan være dagen for en af livets store fester, Mors Dag, Fars Dag. Ja, listen er lang – og hos Lambæk Guld og Sølv er vi klar til at hjælpe dig med at finde præcis den gave, som markerer netop dén mærkedag, du har i tankerne.

Mors Dag og Fars Dag er en skøn lejlighed til at vise, hvor meget du værdsætter din forælder. Mors Dag falder den anden søndag i maj, og med et fint smykke som en personlig gave kan du vise din kærlighed overfor din mor. Det kan være et par smukke øreringe, et armbånd eller en fin halskæde, som måske har særlige kendetegn, der kan repræsentere noget unikt ved netop din mor. Fars Dag fejres den 5. juni, og vil du gerne påskønne din far med en personlig gave kan du vælge et sæt manchetknapper, eksempelvis med gravering, et armbånd i en maskulin stil eller et stilfuldt ur.

Gaven til konfirmanden, studenten

– eller den du elsker

Hvert år til forår springer konfirmanderne ud, og netop konfirmation er en særlig begivenhed i mange unge menneskers liv. En smuk ring, en halskæde eventuelt med et vedhæng som et kors eller et hjerte eller et flot armbånd kan være gaveideer til de unge piger og drenge. Et smykke, som for altid kan minde dem om en særlig dag i deres ungdomsliv. Det samme med studentertiden, som også er en milepæl for de unge mennesker. Et smykke i studentergave kan skabe et varigt minde om en helt særlig tid.

Kærlighed mellem to mennesker er noget af det smukkeste. Lige fra udvælgelse af den helt perfekte forlovelsesring til din udkårne, til jeres fælles valg af vielsesringe og til de mange år efterfølgende, hvor I på netop jeres bryllupsdag kan kigge tilbage på præcis den dag, hvor I sagde ja til hinanden. Hos Lambæk Guld og Sølv forhandler vi smukke ringe fra blandt andre Ole Lynggaard og Georg Jensen, og vi vil med stor glæde vejlede dig og jer i med hvilken ring I kan forsegle jeres kærlighed. Husk at vi også tilbyder gravering i jeres ringe, med både navn og jeres særlige dato.

Skal du til fødselsdag, jubilæum eller ønsker du at finde en helt særlig gave til jul eller Valentins Dag, så kom ind til Lambæk Guld og Sølv og se vores store udvalg af smykker til ham og hende.

Kontakt os

Har du brug for vores hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil du møde et faguddannet og professionelt personale, som sætter en ære i at yde en ekstraordinær og personlig service, naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Velkommen hos Lambæk Guld og Sølv.