Ure

Guld ur på et håndled

Hvilke dele af uret kan trænge til reparation?

Alle urlænker skal vedligeholdes, og ofte er netop lænken på uret noget, man glemmer at få kontrolleret. Vi anbefaler, at lænken jævnligt kontrolleres og tilbyder gerne dette i forbindelse med fx batteriskift, ligesom vi ved behov kan afkorte urlænken. Der kan opstå små skader i en stift eller et rør i lænken, ligesom skidt og snavs med tiden vil sætte sig ind mellem de enkelte små dele. Skulle en stift være knækket opdager man det typisk først, når man fx taber uret, fordi lænken går op. Dette kan forårsage større skade, idet flere af urets elementer kan blive beskadiget i en sådan situation. Vi renser din urlænke i en ultralydsrenser, som skånsomt og effektivt fjerner al skidt, støv og snavs.

Glasset på uret er ofte udsat for ridser eller der kan blive slået en lille splint af. Vi kan skifte glasset, så dit ur bliver fint at se på igen. Skulle glasset være knust eller revnet, tilbyder vi at kontrollere selve urværket, da små glasstykker heri kan forårsage stor skade.

Mindre reparationer og batteriskift foretager vi selv på vores værksted. Drejer det sig om større og komplicerede reparationer er vi stolte af at kunne sende dit ur videre til vores samarbejdspartner Verner Fomsgaard fra det tidligere Mosekær Ure og Smykker. Verner viderefører de stolte urmagertraditioner og kan forestå selv de mest komplekse reparationsopgaver. Når du indleverer dit ur hos os, er det i trygge hænder.

Batteriskift og reparation af ure

– på eget værksted

Hos Lambæk Guld og Sølv sætter vi en ære i at levere den højeste kvalitet. Vi er stolte af vores håndværk og vi tilbyder naturligvis reparation af ure på vores værksted. Uanset om dit ur er gået i stå og mangler nyt batteri, eller om det er en større reparation, som er påkrævet, så kan vi være dig behjælpelig. Indlever trygt dit ur hos os, og vi vil vurdere, hvad der er nødvendigt for at få dit ur fint og præcist igen. En reparation af et ur kan blandt være et nyt glas, en ny krone eller et helt nyt værk. Det kan også være en rem, en stift eller en lænke, som trænger til en reparation.

Er uret gået i stå kan en udskiftning af batteriet måske være tilstrækkeligt for at få det i gang igen. Vi kan forestå stort set alle typer batteriskift, uanset om dit ur er digitalt eller analogt. Er et batteriskifte ikke tilstrækkeligt kan det være nødvendigt at skifte selve urværket. Hvorvidt det kan betale sig kan afhænge af urets værdi og affektionsværdi, og det aftaler vi naturligvis i samråd med dig. Måske en rensning af urværket kan være tilstrækkeligt til at få dit ur til at gå igen. Dette kan vi også være dig behjælpelig med hos Lambæk Guld og Sølv.

Nyhed – nu CANDINO hos Lambæk Guld og Sølv En bred vifte af pålidelige ure til mænd og kvinder

Som noget nyt forhandler vi det innovative CANDINO, både quartz og automatik værker – find et bredt udvalg lige fra sportsmodeller og klassisk design til elegante og feminine smykkeure.

Kontakt os

Har du brug for vores hjælp? Tøv ikke med at kontakte os. Du vil du møde et faguddannet og professionelt personale, som sætter en ære i at yde en ekstraordinær og personlig service, naturligvis med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Velkommen hos Lambæk Guld og Sølv.